Aranžman kao detalj vašeg doma

Verujem da u svakom domu ima neki mali cvetni detaljčić.Cveće nam daje jedan štih živosti u domu.Šarenilo boja čini naš dom elegantnijim i ugodnijim za boravak a i utiče na naše dobro raspoloženje pogotovo zimi kada su nam terase i vrtovi prekriveni snjegom i čini se tako monotono.Za sve one koje obožavaju cveće kao i ja evo par primera kako možete napraviti svoje cvetne aranžmane prigodne za stol,komodicu,policu....
1. Aranžman od suvog cvećaOd svežih trava,biljaka i cveća npr. ruža ili suncokreta,načinite buket,obesite ga i stavite da se osuši.
 Na spužvu koju možete kupiti u bilo kojoj trgovini obložite  mahovinom,te je stavite u vašu omiljenu korpicu..
Zatim počnite slagati svoje cveće.U sredinu zabodite najvišlje a okolo niže cveće.
2.Malo mašte i staklena posuda


Ukoliko imate akvarijum koji više ne koristite ne morate kupovati vazu ili sličnu posudu,iskoristite je za mali detalj u svom domu.
Dovoljno vam je malo vode,nekoliko mirisnih sveća i par cvetića da bi vaš ukras ovako izgledao.3.Jesenji aranžman za vaš stol


Ukoliko volite jesen voljećete i jesenje aranžmane.Jesen nam donosi mnoge zanimljive biljke koje možemo iskoristiti za uljepšavanje našeg doma.Sasvim je jednostavno,skupite malo jesenjih plodova (kesten,žir,orah...) i jednostavno ih posložite u pletenu košaricu.